onsdag 12. august 2009

Dag 7 - Sightseeing i Paris

FREDAG 10. JULI

Den store sightseeingdagen! Vi var ute av døren kl 9, og satte oss godt tilrette på Metroen. Her viser jeg Maia hvor vi skal av.. :)




Første stopp var Eiffeltårnet! Vi stod en stund i kø, men opp skulle vi! Ingen av oss har vært helt oppe på øverste platå før, så denne gangen skulle det prøves ut. Nå har vi sett det og. Utsikten var ikke noe særlig bedre fra toppen, og vi stod over en time i kø for å komme fra andre til tredje platå. Men nå er det også noe vi kan krysse av på listen!





Maia foran Eiffeltårnet :)




Videre gikk turen til Notre Dame :) Vi valgte å ikke bruke flere timer i kø, så vi tok de obligatoriske turistbildene utenfor og gikk og satte oss på en koselig fransk kafé og spiste ekte franske baguetter!



Louvre! Nok en gang valgte vi å ikke gå inn. Museet er oppskrytt, og Mona Lisa er på størrelse med et frimerke. Men vi måtte jo innom og ta noen bilder for å vise at vi har vært her!



Videre gikk turen opp til Montmartre og Moulin Rouge! Vi gikk rundt på Montmartre og inspiserte kunstnerlivet der. Veldig koselig sted, selv om vi savnet alle karikaturtegnerne fra forrige gang.. ;)




Vi tok et lite "Labb og Line"-tog opp til Sacre Cæur og tok noen bilder der også før vi satte oss på metroen og dro ned mot Paris igjen.




Obligatorisk: Nachos på Hard Rock! Etter mange timer med sightseeing var vi rimelig trøtte i både bein og sinn, og satte oss på Hard Rock og koste oss en god stund før vi dro hjem. For en heerlig mat! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar