mandag 10. august 2009

Dag 13 - Aarhus sentrum

TORSDAG 16. JULI

Vi startet dagen med litt ballspill på plenen utenfor teltet. Jeg satt på gresset og Maia i campingstol. Dette kaller vi latmannsport! Jeg kan nevne at vi faktisk reiste oss opp etterhvert og beveget oss ned på plenen.. Ahh, det er gøy å være barn igjen! :)



Etter mange lange baller var det slutt på Marias tålmodighet. Hun ville ut å bruke de siste pengene sine! Og slik ble det, vi kjørte inn til sentrum og gikk på Galleri Bruun. Sjekk ut den rimelig heftige sykkelparkeringen i bakgrunnen!


Etter posene å dømme ble det litt småplukk her også. Jeg kan blant annet nevne sko, klær og vesker til en forandring.. Vi spiste lunch på en kinesisk "spis så mye du vil" restaurant. Fantastisk konsept, og fantastisk god mat! Ganske så enige om at vi ikke skulle spise igjen på flere dager, rullet vi tilbake til campingplassen. Mens Maia skaffet seg internett i et par timer for å catche up med John, gikk meg og Maria en tur rundt plassen. Vi spilte litt sjakk (gedigne sjakkbrikker er nok et barndomsminne som bare måtte prøves igjen!) og endte til slutt opp på stranden. Etter et raskt bad la vi oss ned med hvert vårt sladderblad á la "Se og Hør" og "Kig ind" og fikk med oss siste nytt på den royale fronten i Danmark. I tillegg til Michael Jackson, som vi begynner å bli rimelig lei av å lese om nå.. Utpå kvelden trasket vi bortover campingplassen igjen, og etter at Maria hadde fått sin lenge etterlengtede "Tyrkisk Pepper"-is (som smakte enda værre enn den så ut!) søkte vi inn i teltet igjen. Vi hadde en koselig kveld med høytlesning fra danske blader. Som vanlig ble det en kveld full av latter! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar