mandag 10. august 2009

Dag 12 - Regn og minigolf

ONSDAG 15. JULI

Vi kjørte inn til et kjøpesenter i nærheten og småhandlet litt. Et par klesplagg kom med i bagen, ellers var vi ganske beskjedne. Vi begynner å kjenne på lommeboken at det nærmer seg slutten! Men Maia fikk ihvertfall kjøpt seg rosa crocs og en myggsmekker! Da vi kom tilbake begynte det å regne, men det hindret meg ikke i å gå ut å prøve våre nyinnkjøpte leketøy! Ringspill, baseball og borrelåsball; alt i ett! Noen som husker hvordan det er å være 10 igjen? ;)



Da regnet begynte å ta av, søkte også jeg ly inne i teltet. Ta av er kanskje et mildt ord i denne sammenhengen. Himmelen åpnet seg, og vannet FOSSET ned! Det var som å sitte inne i en dusj med en paraply over hodet. Da teltet faktisk begynte å lekke og lynet slo ned i nærheten begynte vi å føle oss bittelitt ukomfortable inne i det koselige teltet vårt. Her må Maria fram med sportstape for å tette sømmer!




Heldigvis stanset regnet etter en stund, og vi fikk tatt oss en omgang på minigolfbanen! Banene var elendig; alle banene bikket i nedoverbakke, banene var fulle av småstein og kvister og filten var revet delvis av. Men minigolf ble det! Maia briljerte og vant, jeg havnet på en god andreplass mens Maria stakk av med bronsemedaljen!



Etter noen heftige timer på golfbanen var det tid for middag. Å bestille pizza på campingplassen er slett ikke verst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar