mandag 10. august 2009

Dag 11 - Citti og Aarhus

TIRSDAG 14. JULI

Vi spiste en herlig frokost på det koselige hotellet som stort sett bestod av lyse rundstykker med Nutella. Nam! ;)
Så satte vi oss inn i den baktunge passaten og kjørte den lille timen opp til Flensburg og Citti Grossmarkt! Her er det litt posering i utstillingsspeilene..



Denne gangen mente vi alvor! Nå skulle det shoppes! Vi startet i øverste etasje og fyllte handlekurvene med shampoer, kremer, hårprodukter, deodotanter, såper og diverse andre kosmetiske produkter. Nå skal vi ihvertfall slippe å bruke penger på det på en stund! Deretter gikk turen ned i underetasjen hvor godsakene befant seg. Vi bestemte oss for å fylle opp kvoten vår her, og et lite utvalg av diverse tyske likører havnet ned i kurven vår. I tillegg ble det en liten tur innom "snopeavdelingen". Da vi kom til kassen tok vi fram lommeboken og slang våre siste sedler og uttallige mynter på disken. Så var vi kvitt litt euro!



Fra Flensburg til Aarhus tok det mye kortere tid enn vi hadde regnet med, så vi kom fram i god tid og fant en campingplass. Vi synes det var litt trist at vi hadde dratt med oss telt og soveposer kun for en natt, så vi tok inn på Aarhus Camping for tre dager. Det var en veldig koselig campingplass, og vi koste oss nede på stranden med engangsgrill da vi kom fram. Herlige danske pølser, varmt vær og stranden full av flintstein. Nå er vi i Danmark igjen! :)




Etter et godt måltid, et lite bad og god stemning vendte vi opp til teltet vårt. Nå gjenstod det å pakke om. Bilen var tyngre enn noen gang før, og baksetet bak hos Maria begynte å bli rimelig overfyllt! Vi pakket opp, pakket om og pakket inn til vi hadde laget nok plass for de siste dagene. Så satte vi oss inn i teltet og spilte Yatzi mens Maria bød oss på småflasker fra Citti. Ein kjempekoselig kveld i koselige Danmark! :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar