onsdag 12. august 2009

Dag 4 - Landgraaf!!

TIRSDAG 7. JULI

Vi startet dagen med en kjempegod frokost på hotel Prisma. Så va det bare å stue bagene inn i bagasjerommet og kjøre videre sørover. I kø. Kø, kø og atter kø. Det virker som om de bygger langs alle strekninger på autobahn for tiden, og det gikk mange timer tapt denne dagen! I tillegg begynte jeg å bli litt lei av å lese kart.. ;-)



Denne køen var desidert den lengste. Vi skjønte etter en stund at dette var noe mer enn bare veiarbeid, og jeg måtte ut for å sjekke. Vi så ikke annet enn milevis med kø både foran og bak oss, men jeg fikk tross alt oppleve å gå barbent rundt på autobahn! Vi hadde det egentlig ganske festlig der vi ventet, selv om det var litt irriterende at vi stod bom stille 40 minutter fra vårt mål i Landgraaf hos Annette. Det var ikke like gøy da køen begynte å rulle igjen og vi kjørte forbi årsaken et par kilometer lenger framme. Der lå en motorsykkel totalsmadra i bakken, samt en bil med hele bakparten knust. Etter den lange ventingen å dømme, antar vi at det verste har skjedd. Og det var litt ekkelt å tenke på hva som kunne skjedd dersom vi ikke hadde kjørt av feil avkjørsel noe tidligere eller hadde kjørt forbi noen av "sinkene" til høyre...



Endelig framme i Landgraaf! Det er fjerde året vi er her nå, og det er like koselig hver gang! Da vi kjørte forbi Annettes hus tutet vi, og det tok ikke lange stunden før hun kom ut og kastet seg rundt armene på oss! :)


Vi kjørte til en av favorittrestaurantene våre; Eastern Delight! Annette spurte hvor vi ville, og det var vårt svar. Det var ikke før vi satt der og hadde bestilt at vi tenkte at det kanskje ikke var kinamat Annette hadde mest lyst på to dager før hun reiste til Kina.. Men godt var det! :) Da vi kom tilbake koste vi oss på rommet til Annette, som forresten er veldig uvant etter at halvparten av sakene hennes er i leiligheten i Maastrich! Men like koselig som alltid uansett. Og det var herlig å være her igjen! :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar