søndag 7. mars 2010

Penger er til for å brukes..

I dag har vi hatt en heftig dag! Jeg må bare starte med at frokosten var fantastisk - ikke noe NJ her! Riktignok var det egg og bacon, men dette baconet var faktisk spiselig. I tillegg hadde vi flere valg enn pølsene og bønnene. Det var opptil flere sorter brød, godt pålegg og masse frukt. Nesten som en bedre norsk hotellfrokost! Så den var godkjent..

Ellers har vi holdt oss rundt Regent og Oxford street i dag. Vi kom oss ikke gjennom alt, og er glad for at det er en dag i morgen. Men litt shopping ble det da! Det er stort sett det vi har gjort i dag. Og spist. Masse.

Etter en kort tur hjemmom med diverse poser dro vi videre på Les Misérables. Og den var fantastisk. Det er rett og slett intet annet å si. Helt utrolig gripende, og jeg var utrolig imponert! Så det ble absolutt kveldens høydare! Selv om vi spiste middag (evt nattmat siden vi ikke fikk maten før halv 12..) på italiensk restaurant og jeg fikk Tiramisu til dessert! Med andre ord, en super dag! Nå er jeg så trøtt at øynene går i kryss. Og vi har en stor dag foran oss i morgen. Vi skal blant annet få et par nye poser på Westfield! :-) Det kan vi like! :-)


-- Posted from my iPhone

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar