søndag 27. september 2009

Atter en søndag..

Søndagskveldene synes å komme oftere og oftere, og ukene løper avgårde. Men jammen er søndagene koselige og! Nå ligger jeg langstrakt ut på sofaen og ser på husverten som installerer ny røykvarsler i leiligheten. Greit å ha! Og tenker på de tingene jeg kanskje burde ha gjort men som alltids kan utsettes til senere i uken. For søndag kveld er "slappe av og ikke gjøre noen ting"-dag!

Helgen har forøvrig gått i et banka kjør. Vi har hatt et veldig givende seminar med 1919 - forbereder oss nå til jubileumskonserten vi skal ha om tre uker. Seminarer gir meg alltid ekstra motivasjon, og denne helgen var intet unntak. Selv om det resulterte i hakk i leppa og nok en senebetennelse var det verdt det! Det ble også litt tid til å være sosiale - vi hadde en koselig kveld på byen i går. Det starta med vors på Tasta før vi trasket ned til Dolly og møtte resten av gjengen. Og som vanlig endte vi opp på Aleksander. Men som de snille pikene vi er, var vi tidlig i seng og klar til ny innspurt og gruppeøvelser i dag. Der fikk jammen fingrene litt å bryne seg på..

Som en avslutning på korpshelgen (etter grapsemiddag og verdens beste sjokoladekake fra 7/11) var vi en gjeng som fikk med oss konserten med SBB. Og nå er det altså kvalitetstid på sofaen den siste timen før sengen kaller.. Superklar (...) for ny uke med en haug med kveldsmøter og mye jobbing.

Nyt resten av helgen :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar